Irene Larsen
Op Kunsten Galleriet Begivenheder Internationalt Irene Larsen Nyhedsbrev

 

Avisomtaler
Radiointerview

Billedkunstner Irene Larsen byder velkommen til "Billeder med sjæl".

Jeg håber også at du vil finde glæde i at se mine farverige malerier, således som jeg selv har haft stor glæde ved at lægge min sjæl i frembringelsen af mine værker og min kunst her i Odsherred. 
Kik ind i mit "online-galleri" under menupunktet "Kunsten" hvor malerierne er grupperet efter type, eller besøg mit galleri i Vig, Odsherred, i den virkelige verden. Og få eventuelt opdateringer via min side på facebook "Galleri irenesmalerier.dk".

Hjerteligt velkommen.
Irene Larsen, billedkunstner

Interview i TV Vestsjælland

TV Vestsjælland har lavet interview med et antal af deltagerne i 'Kunst i Odsherred'. Udsendelserne har været sendt på kanalen, men kan så ses på websiden www.tvvestsjaelland.dk 

Interviewet med mig er i udsendelsen, der har nummer 865 - 'Kunst i Odsherred 3' . . .

 

 

Min baggrund som kunstmaler

Jeg er oprindelig uddannet pædagog, men genoptog i 2006 maleriet efter en længere pause.

Jeg finder glæden ved farver, ved at gå på opdagelse i naturen og ved at mærke duften, freden, lyset. At male giver et sus i maven, og det giver en indre glæde.

Som det kan ses maler jeg mest intuitive malerier, som beskueren kan gå på opdagelse i, men også landskabsmalerier og stilleben mv. Flere af malerierne er malet på Malergården i Plejerup i Odsherred under Henrik Swanes kyndige vejledning.

 

 

Kunstarter

Malerier med olie og acryl i forskellige stilarter; dog primært naturalistisk og intuitivt.

 

Galleri irenesmalerier.dk

- Billeder med sjæl -